HomeGironaItinerari: Passeig per l’invisible

Itinerari: Passeig per l’invisible

girona

“Passeig per l’invisible” és un itinerari químic pels carrers de la ciutat de Girona. Aquesta ruta té com a objectiu donar a conèixer el medi natural i urbà de la ciutat a partir d’una sèrie d’activitats, com ara un passeig, un conte i un joc. D’aquesta manera, els itineraris ens poden ajudar a mirar i descobrir aquells aspectes quotidians del nostre entorn que sovint ens passen desapercebuts.

La proposta inclou tant itineraris per espais naturals de la ciutat com recorreguts que mostren els seus diversos aspectes històrics, econòmics o socials. És amb la interacció dels dos elements, el natural i el derivat de la intervenció de l’home, que es va conformant l’evolució d’un territori, cosa que ens permet interpretar millor els canvis de la ciutat.

Horari: 11:00 h,  17 de desembre a la Plaça de Sant Domènec

ititneraris científics

Durada: 2 h . (11:00 a 12:30)

Preu:  activitat gratuïta

Segueix-nos a @ciutats_ciencia #itinerariscientíficsUdG