HomePalamósEl Bitcoin, La Moneda del Futur feta Realitat

El Bitcoin, La Moneda del Futur feta Realitat

bitcoin-blanc

El Blockchain i el Bitcoin, “La Moneda del Futur feta Realitat”  és la primera Càpsula de Ciència realitzada a Palamós dins del projecte Ciutats de Ciència.

En aquesta Càpsula de ciència podrem gaudir de 20 minuts de conversa sobre ciència i tecnologia amb l’investigador de la UdG, Peplluis de la Rosa.

 Les Càpsules de Ciència es proposen com un nou canal de comunicació amb la ciutadania per tractar temes d’actualitat de manera interactiva a partir d’una conversa entre científics, que investiguen sobre un mateix àmbit,  involucrant als assistents.

El Bitcoin és una moneda digital, que es divisteix en 10 milions d’unitats més petites anomeades satoshis. És la moneda alternativa més utilitzades i molts joves catalans ja la coneixen. Els caixers Bitcoin ja han arribat a Barcelona i, fins i tot, ja se’n troben alguns a Girona. A més, es preveu que aviat ja seran per tot arreu.

Barcelona ja està pensant en crear una moneda pròpia i tots els mitjans de comunicació se n’han fet ressò. Però, ningú sap ben bé què és. Són diners de veritat? Com pot ser possible? Doncs és possible gràcies a l’aparició d’una nova tecnologia anomenada Blockchain, que canviarà les nostres vides en els propers 20 anys: farà que les ciutats i pobles siguin més intel·ligents i els convertirà en llocs més agradables i sosteni- bles.

Parlarem d’aquest fenomen amb el catedràtic del TECNIO Centre EASY i Màster de Smart Cities de la Uni- versitat de Girona, Peplluis de la Rosa.

Us esperem en aquesta nova cita de les #càpsulesciència!

Dia i hora:  19 Desembre  2016 a les  18:30h

Lloc: Biblioteca Municipal de Palamós

Més Informació