HomeOlotLa febre de córrer

La febre de córrer

Febre de córrer

Aquesta darrera càpsula de ciència a Olot és una conversa amb el Dr. Ramon Brugada, Director del centre de Genètica Cardio- vascular IDIBGi – UdG i Cap de Cardiologia a l’Hospital Josep Trueta.

Més de 2.5 milions de persones es posen les bambes per sortir a córrer. Ho fan per salut, per esport o perquè està de moda? Sigui pel què sigui, el fet és que sortir a fer kilòmetres s’ha convertit en una autèntica febre.
En aquesta cita amb la ciència parlarem de per què córrer està de moda. És una qüestió de salut o també intervenen altres factors? Estem davant la versió moderna del ‘citius, altius, fortius’ i en què cada vegada volem córrer més quilòmetres, en menys temps i que tothom ho sàpiga? Per què aquesta moda afecta només a determinats esports?

Preparats? Llestos, ja!

Us esperem en aquesta nova cita amb les #càpsulesciència!

31 de Maig de 2017

19h a la Sala d’actes de l’Hospici d’Olot!