HomeFigueresQuímica, medicina i agricultura: ciències en sintonia en la cerca de nous compostos

Química, medicina i agricultura: ciències en sintonia en la cerca de nous compostos

pastis

Química, medicina i agricultura: ciències en sintonia en la cerca de nous compostos és la primera càpsula de ciència realitzada a Figueres, dins del projecte Ciutats de Ciència.

 

Aquesta Càpsula de ciència és una conversa amb dues investigadores de la UdG, Marta Planas i Lídia Feliu. Les Càpsules de Ciència es proposen com un nou canal de comunicació amb la ciutadania per tractar temes d’actualitat de manera interactiva a partir d’una conversa entre científics, que investiguen sobre un mateix àmbit.

Els fàrmacs i pesticides milloren de manera decisiva la qualitat de vida de les persones. En aquesta Càpsula de Ciència s’exposaran quins són els principals reptes als que s’enfronten els científics a l’hora de desco- brir nous productes que cobreixin les necessitats actuals.

En parlarem de tot plegat en una conversa amb la Dra. Lidia Feliu, Professora Agregada del Departament de Química de la UdG i la Dra. Marta Planas, Professora Titular d’Universitat del Departament de Química de la UdG.

Us esperem en aquesta nova cita amb les #càpsulesciència!

Dia i hora: 30 de novembre de 2016 a les 19 h

Lloc: Sala petita de La Cate, Ronda Rector Arolas, 4 

 

Més informació: Càpsula Figueres