HomeBlanesItinerari Molta ciència arran de mar

Itinerari Molta ciència arran de mar

blanes

L’itinerari científic “Molta ciència arran de mar” es farà al llarg del quilòmetre i mig que separa Sa Palome- ra, Pòrtic de la Costa Brava, del moll. Farem una ruta aturant-nos en els punts més emblemàtics del pas- seig de mar de Blanes per descobrir la ciència que amaguen: de la física a la química, sense deixar de banda la biologia i la geologia.

Gràcies al nostre patrimoni natural, històric i cultural, les curiositats científiques, petits experiments i alguna sorpresa que ens deixarà bocabadats, ens adonarem que la nostra vila i les nostres vides estan en- voltades de molta ciència.

Horari: 10 de desembre a les 11:30 h.  Al Pòrtic de la Costa Brava (Sa Palomera).

Durada: 1,5 h (de 11:30 a 13 h)

ititneraris científics

Preu:  activitat gratuïta

Segueix-nos a @ciutats_ciencia #itinerariscientíficsUdG